16

jun 2017

Bekræft udstillingsplads

Bekræft udstillerstand årskonference fsta 2017

FSTA har nu besluttet, hvilke virksomheder der får mulighed for at have en udstillingsstand på Årskonferencen 2017, der afvikles den 4.-6. oktober på Hotel Comwell i Kolding.

Disse virksomheders kontaktpersoner har modtaget et nyhedsbrev fra FSTA med en adgangskode. Dette login skal bruges nederst på siden og giver mulighed for at bekræfte udstillingspladsen ved at udfylde en formular.

• Som udstiller skal man være firmamedlem af FSTA og have betalt kontingent for året.

• Prisen for en udstillingsstand, der er ca. 3 x 3 m, er kr 22.500 excl. moms. I prisen er indeholdt forplejning og deltagelse i middage for 1 standsperson. Overnatning arrangeres særskilt. Eventuelle øvrige standspersoner betales der for pro rata efter forbrug (forplejning, middage, overnatning).

• Opstilling af stand kan ske fra onsdag den 4. oktober kl. 12.00, og den skal være færdigopstillet kl. 16.00. Nedtagning kan ske fredag den 6. oktober fra kl. 13.00.

Efter jeres endelige bekræftelse vil der blive fremsendt faktura, der skal være betalt inden den 31. august 2017. Ved manglende rettidig indbetaling vil udstillingspladsen blive tilbudt til anden side. Tildeling af specifik plads i udstillingslokalet meddeles ultimo august.

 

Skriv adgangskoden her: Send