04

okt 2017

FSTA Årskonference 2017

FSTA inviterer til Årskonference for professionelle aktører med interesse inden for drift, teknik, byggeri og arkitektur på danske hospitaler til FSTA’s Årskonference.

Konferencen finder sted den 4.-6. oktober 2017 på Hotel Comwell i Kolding.

Programmet byder igen i år på lærerige foredrag, udstillinger, videndeling og socialt samvær. Formålet er at dele viden og erfaringer om teknisk drift, byggeri og arkitektur på hospitalerne. Sidste år deltog omkring 230 fra branchen i FSTA’s Årskonference.

En af landets mest erfarne erhvervsledere, Lars Bonderup Bjørn, åbner konferencen med et foredrag om kriseledelse. Han giver et indblik i, hvad virkeligheden byder på, når det går rigtig skævt for et projekt, en organisation eller virksomhed.

Emnerne for årets foredrag spænder vidt fra IT og teknologi til byggeri, arkitektur og drift. Du kan bl.a. blive klogere på kommunalt sundhedsbyggeri, moderne simulering, automatisering via robotter og ny organisering af FM-området i Region Hovedstaden.

Der vil desuden være en række fælles foredrag, som bl.a. giver indblik i udviklingen i det danske sundhedsvæsen de seneste 25 år og indsatsområderne frem mod 2025. Årskonferencen sætter også fokus på, om cirkulært byggeri har en fremtid i sundhedssektoren, og hvordan arkitekturen kan understøtte patientbehandlingen. Et andet foredrag giver konkrete værktøjer til konflikthåndtering gennem viden og korte øvelser.

Se det korte program eller hent det fulde og detaljerede program, hvor du kan læse beskrivelser af, hvad de mange foredrag har fokus på.

Du kan allerede nu tilmelde dig konferencen.