12

okt 2016

FSTA’s Årskonference 2016

Den 12.-14. oktober 2016 holder FSTA Årskonference i Kolding.

Her deltager professionelle aktører med interesse inden for drift, teknik og arkitektur på danske hospitaler. Sidste år deltog omkring 230 fra branchen i FSTA’s Årskonference.

Foruden den årlige generalforsamling åbnes konferencen på inspirerende vis af Niels Villemoes, der er en af landets mest populære foredragsholdere inden for ledelse. I sit humoristiske foredrag vil han bl.a. tale om bøvl – noget som vi alle har glæde af og længes efter.

Temaerne for årets foredrag er ”På den lange bane” og ”Drifts- og installationsteknik”. Fælles for disse er indsigt i nye teknologier, metoder og muligheder. Du kan bl.a. deltage i foredrag om energirenovering i ESCO-projekter, Facility Management systemer i regionerne, vandtågesprinkling samt køle- og varmelofter.

Der vil i år også være en række fælles foredrag. Du kan bl.a. få indblik i, hvordan Regionernes Fælles Indkøb arbejder strategisk med indkøb af apparaturer, varer, tjenesteydelser og projekter.

Under titlen ”Kvalitetsfondsbyggerierne – fra vision til virkelighed” vil bestyrelsesmedlem Michael Møller være facilitator af en paneldebat. Her vil Nanna Skovgaard fra Sundhedsministeriet, Klavs Hyttel fra C.F. Møller og Peter Fosgrau fra Nyt OUH debattere kvalitetsfondsbyggeriernes udfordringer og svare på spørgsmål fra publikum.

Se programmet

Det er muligt at tilmelde sig hele konferencen (6.500 kr.) eller enkelte dage (1.950 kr. pr. dag).

Du kan allerede nu tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsformularen herunder. Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail og et booking-nummer. Er I flere, der deltager fra samme virksomhed, så husk at alle skal tilmelde sig enkeltvis.

Deltageroplysninger

Fulde navn Firma Telefon E-mail

Jeg ønsker at deltage:

Det fulde arrangement den 12.-14. oktober 2016. Pris: 6.500 kr.* Torsdag den 13. oktober 2016. Pris: 1.950 kr.** Fredag den 14. oktober 2016. Pris: 1.950 kr.** Torsdag den 13. oktober og fredag den 14. oktober 2016. Pris: 3.900 kr.***

Betalingsoplysninger

Navn eller firmanavn på betaler Betalers adresse E-mail til faktura Referencenummer til faktura EAN-nummer

Kommentarer

Send

* Overnatning på Hotel Comwell Kolding den 12.-14. oktober 2016 med fuld konferenceforplejning og deltagelse i festaften. FSTA sørger for at booke værelse.

** Prisen inkluderer frokost og konferenceforplejning gennem dagen.

*** Prisen inkluderer frokost og konferenceforplejning gennem dagen, men ikke deltagelse i festaften eller overnatning.