26

jun 2015

Tilmelding til FSTA’s Årskonference

Konference hospitaldrift

FSTA inviterer endnu en gang personer og virksomheder, som har indflydelse på og erfaring med de forskellige fagområder inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift, til den årlige konference.

Den finder sted den 7.-9. oktober 2015 på Hotel Comwell i Kolding.

Årskonferencen giver deltagerne unik indsigt i hospitalernes konkrete behov, krav, udfordringer og muligheder indenfor drift, teknologi og arkitektur.

Programmet byder, foruden udstilling og erfaringsudveksling, på 19 interessante og forskellige indlæg. Et af dem er ”OpenBIM Studio”, der giver deltagerne mulighed for at tage en vandretur i en 3D virtuel BIM model. Det er en helt ny og virkelighedstro måde at opleve byggeprojekter på.

I år er det også muligt at blive inspireret på andre fronter. Karen-Marie Lillelund, der er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, holder det første foredrag om ”Humor som et arbejdsredskab i processer”. Karen-Marie Lillelund har gjort det til sit mål at demonstrere humorens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation. Oplev hvordan det ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le sammen, af og med sig selv og hinanden.

Se det fulde program

Hent en kort og printvenlig version af programmet

Det er muligt at tilmelde sig hele konferencen (6.500 kr.) eller blot en enkelt dag (1.950 kr.).

Du kan allerede nu tilmelde dig ved at udfylde tilmeldingsformularen herunder. Du vil herefter modtage en bekræftelse på mail og et booking-nummer. Er I flere, der deltager fra samme virksomhed, så husk at alle skal tilmelde sig enkeltvis.

Deltageroplysninger

Fulde navn Firma Telefon E-mail

Jeg ønsker at deltage:

Det fulde arrangement den 7.-9. oktober 2015. Pris: 6.500 kr.* Torsdag den 8. oktober 2015. Pris: 1.950 kr.** Fredag den 9. oktober 2015. Pris: 1.950 kr.**

Betalingsoplysninger

Navn eller firmanavn på betaler Betalers adresse E-mail til faktura Referencenummer til faktura EAN-nummer

Kommentarer

Send

* Overnatning på Hotel Comwell Kolding den 7.9. oktober samt alle måltider fra onsdag aften til frokost fredag er inkluderet i prisen ved det fulde arrangement. FSTA sørger for at booke værelse.

** Prisen inkluderer frokost og konferenceforplejning gennem dagen.