Oplev entreprenant sværvægter

Den nordjyske entreprenør og erhvervsmand, Lars Bonderup Bjørn, skyder FSTA’s Årskonference i gang onsdag den 4. oktober 2017 med et inspirerende foredrag om bl.a. virksomheder, forretninger, organisationer og mennesker i forandring.

Lars Bonderup Bjørn er manden, der stod bag omvendingen af MAN Diesel med 1100 medarbejdere. Som direktør fra 2004-2006 førte han virksomheden fra et underskud i 2004 på 165 millioner kroner til et overskud i 2006 på mere end 200 millioner kroner.

Han har tidligere været involveret i eller stået bag flere virksomhedsopkøb og frasalg i USA, Brasilien, Japan, Holland og Sverige og er bl.a. for sit arbejde blevet benådet med ridderkorset af Dannebrogordenen.

I dag sidder Lars Bonderup Bjørn bl.a. med i en lang række bestyrelser og har siden 2007 været adm. direktør i sin egen virksomhed Thaleia. Her beskæftiger han sig både med virksomheder i krise og virksomheder i kraftig udvikling.

I bogen “Der går de vildeste rygter – virkeligheden er bare vildere” beskriver Lars Bonderup Bjørn et af de ekstreme eksempler på det arbejde, han laver.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og oplev en af Danmarks største erhvervsfolk helt tæt på.

Foto: Anita Graversen