02

Oct 2019

FSTA Årskonference 2019

FSTAs Årskonference 2018

FSTA inviterer til Årskonference for professionelle aktører med interesse inden for drift, teknik, byggeri og arkitektur på danske hospitaler.

FSTA’s Årskonference finder i år sted onsdag den 2. oktober til fredag den 4. oktober 2019 på Hotel Nyborg Strand. Konferencestedet har gode forhold for udstillerne og flere sengepladser under samme tag.

En af Danmarks mest efterspurgte og inspirerende foredragsholdere, Gunnar Ørskov, åbner konferencen, hvor han giver viden og indsigt i mennesker og menneskelige relationer. Han er kendt for at servere rammende pointer med humoren som værktøj.

Emnerne for årets 14 faglige foredrag spænder vidt. Du kan bl.a. blive klogere på klima og bæredygtighed på hospitalerne, kommunalt sundhedsbyggeri, rengøring og hygiejne på hospitalerne, design af operationsstuer, AB18 og ABR18 og meget mere.

Der vil også være en række fælles foredrag, som giver indblik i fremtidens sundhedsvæsen, droneteknologi, Center for Ejendomme og den teknologiske udvikling på hospitalerne de næste 10 år.

Se programmet for FSTA’s Årskonference 2019

Tilmelding til FSTA’s Årskonference 2019 via tilmeldingmodul på Hotel Nyborg Strand.

Du kan læse, hvordan sidste års konference forløb her.