21

Apr 2020

Gå-hjem-møde på Bispebjerg Hospital

OBS: Gå-hjem-mødet på Bispebjerg Hospital udskydes til ubestemt tid grundet den udbredte coronavirus og regeringens seneste udmeldinger om afholdelse af arrangementer. Mere information følger.

Til gå-hjem-mødet på Bispebjerg Hospital kan blive klogere på, hvad der sker i FSTA’s fagnetværk. Du får blandt andet indsigt i dokumentation af nye installationer i gamle bygninger, og hvordan vi mindsker udslip af N20.

Formålet med gå-hjem-mødet er at dele viden fra FSTA’s forskellige fagnetværk og give de fremmødte deltagere fra landets hospitaler, rådgivervirksomheder og udstyrsleverandører indsigt i arbejdet.

Se det fulde program for gå-hjem-mødet her

Deltagere til gå-hjem-mødet får sandwich og vand kl. 12.30, hvorefter mødet starter kl. 13.

Gå-hjem-mødet finder sted kl. 12.30-15.00 på Bispebjerg Hospital i Uddannelsescentret bygning 50. Se mere om lokationen her, hvor du også finder P-hus med særdeles gode muligheder for gratis parkering.

Tilmelding

Tilmelding til gå-hjem-mødet er nødvendig og skal ske til fsta@strandmollen.dk . Når din tilmelding er sendt, er din registrering modtaget. Du modtager derfor ikke yderligere bekræftelse på din tilmelding. Bliver du forhindret i at deltage bedes du venligst huske at melde afbud.