22

Oct 2018

Generalforsamling 2018

I forbindelse med Årskonferencen 2018 afholder FSTA den syvende ordinære generalforsamling, hvor alle medlemmer inviteres til at deltage.

Generalforsamlingen finder sted mandag den 22. oktober 2018 kl. 16.00-17.00 på Hotel Nyborg Strand.

Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal stilles skriftligt på mail til formand Kaj Hyldgaard senest mandag den 1. oktober.

På den årlige generalforsamling skal der vælges medlemmer til bestyrelsen. FSTA’s bestyrelse består nu af syv medlemmer og to suppleanter. Hvis du som medlem går med et ønske om at stille op til en bestyrelses- eller suppleantpost, skal du ligeledes sende en skriftlig meddelelse til Kaj Hyldgaard senest den 1. oktober.

Forslag til dagsorden sendes til alle medlemmer senest fredag den 21. september, og den endelige dagsorden offentliggøres her på siden senest mandag den 8. oktober. Hent dagsorden til FSTA’s generalforsamling.

For at kunne håndtere stemmeafgivelse på generalforsamlingen vil der ved indgangen til generalforsamlingslokalet blive uddelt stemmekort. Der er én person pr. medlemskab, som kan afgive stemme på FSTA’s generalforsamling. Den person, der først møder op til generalforsamlingen fra en medlemsvirksomhed, får udleveret stemmekortet.

FSTA’s bestyrelse håber, at den kommende generalforsamling vil føre foreningen sikkert videre i alle medlemmers interesse.