08

Oct 2019

IFHE-EU kongres 2019

IFHE-EU er den største og vigtigste platform i Europa i forhold til diskussionen af aktuelle emner inden for teknisk hospitalsdrift.

Kongressen, som The European Congress for Hospital Engineering står bag, afholdes den 8.-9. oktober 2019 i Manchester, England.

Det er hensigten at skabe en interaktiv konference, hvor fagfolk inden for sundhedssektoren og Facility Management fra alle dele af Europa mødes for at udveksle ideer om innovation og teknologi ved hjælp af casestudier og udveksling af praktiske erfaringer. Der vil også være en række yderligere aktiviteter, besøg og sociale arrangementer, der giver deltagerne mulighed for at se og høre om moderne sundhedsteknologi i aktion.

Temaet for årets kongres og programmet offentliggøres i løbet af 2019. Læs mere om kongressen indtil da. På kongressen vil en eventuelt europæisk uddannelse for ledelsen af tekniske afdelinger også blive drøftet.

Kongressen finder sted hvert andet år og er den europæiske gren af The International Federation of Hospital Engineering (IFHE). Dette års vært er Institute of Healthcare Engineering and Estate Mangagement (IHEEM). Det bliver den ottende europæiske kongres i IFHE-EU regi.