31

Jan 2018

Temadag: BIM og data management

BIM

Bliv inspireret til at omsætte data til effektiv drift af hospitalerne

Onsdag den 31. januar 2018 holder FSTA temadag om, hvordan BIM og data management kan bruges til at drifte hospitalerne. Temadagen finder sted i HUSET Middelfart fra kl. 9.30-15.00, og der er stadig få ledige pladser.

Til vores temadag om BIM (Bygnings Informations Modellering) og data management kan du blive klogere på, hvordan data og digitale løsninger anvendes i hospitalsdriften. Temadagens fem faglige oplæg tager udgangspunkt i data som en forretningskritisk ressource, der bliver afgørende for at skabe innovativt sygehusbyggeri og løfte teknisk hospitalsdrift i fremtiden.

Værdien af data i opstart, udførsel og aflevering
De enkelte oplægsholdere vil bl.a. komme ind på, hvordan bygherre kan sikre, at overvejelserne om BIM og data giver værdi for byggeriet og de involverede parter allerede i opstarten, hvordan data kan anvendes til optimering af tids- og økonomistyringen under selve udførelsen, og hvilke krav digital drift stiller til afleveringsforretningen.

Derudover præsenteres konkrete eksempler på, hvordan bl.a. Aarhus Universitetshospital og Region Midtjyllands Hospitalsenhed har løftet driften ved at bruge og implementere data i deres organisationer.

Se programmet.

Det koster 1.200 kroner + moms at deltage i temadagen. Der er tilmeldingsfrist den 26. januar 2018.

Hvis du har lyst til at deltage, skal du blot udfylde nedenstående formular. Husk at alle, der ønsker at deltage i temadagen, skal tilmelde sig enkeltvis ved at udfylde formularen.

Deltageroplysninger

Fulde navn Firma Telefon E-mail

Betalingsoplysninger

Navn eller firmanavn på betaler Betalers adresse E-mail til faktura Referencenummer til faktura EAN-nummer

Kommentarer

Send