26

Apr 2018

Udstiller på Årskonferencen 2018

Udstiller tilmelding FSTA Aarskonference 2017

Planlægningen af FSTA’s Årskonference 2018, der foregår fra mandag til onsdag den 22.-24. oktober 2018 på Hotel Nyborg Strand, er i fuld gang.

FSTA’s bestyrelse indkalder nu tilkendegivelser om interesse i at udstille på Årskonferencen 2018. Tilkendegivelsen skal være givet senest den 17. maj 2018 via en tilmeldingsformular for at blive taget i betragtning. Bemærk at tilmelding kræver et login, som er sendt til firmamedlemskabets registrerede kontaktpersoner i et nyhedsbrev den 26. april 2018. Når du har indtastet adgangskoden nedenfor, får du mulighed for at udfylde formularen.

Detaljer om udstillingsstand på FSTA’s Årskonference:

  • Som udstiller skal man have et firmamedlemskab i FSTA og have betalt kontingent for året.
  • Prisen for en udstillingsstand, der er ca. 3 x 3 meter, er kr. 22.500 ekskl. moms. Forplejning og deltagelse i middage for én standsperson er inkluderet i prisen. Overnatning arrangeres særskilt. Eventuelle øvrige standspersoner betales der for pro rata efter forbrug (forplejning, middage og overnatning).
  • Opstilling af stand kan ske fra mandag den 22. oktober kl. 12.00, og den skal være færdig opstillet kl. 16.00. Nedtagning kan ske onsdag den 24. oktober fra kl 13.00.

Selvom vi i år har flere udstillingspladser til rådighed end tidligere, kan vi komme i den situation, at der må laves en prioritering af, hvem der får udstillingsplads. Denne prioritering foretages af bestyrelsen.

Bestyrelsen sigter på at kunne meddele bekræftelse eller afslag på anmodning om udstillingsplads ultimo maj. Herefter skal dem, der er tildelt en udstillingsplads, bekræfte og tilmelde endeligt. Der vil komme nærmere information herom.

 

Skriv adgangskoden her: Send