Gå-hjem-møde i fagnetværk

Gaa-hjem-moede FSTA

Tirsdag den 5. marts 2019 mødtes mere end 90 fag- og projektansvarlige på landets hospitaler, rådgivere og udstyrsleverandører for at dele viden på tværs af FSTA’s forskellige fagnetværk.

Se billederne fra mødet.

Maskinmester Bianca Ter Haar fra Holbæk Sygehus og maskinmester Henning Horn fra Hvidovre Hospital var initiativtagerne bag det første gå-hjem-møde i Region Hovedstaden og Region Sjælland, som blev holdt på Rigshospitalet Glostrup.

Læs mere om formålet bag gå-hjem-møderne.

Deling af viden højner kvaliteten på hospitalerne
En repræsentant fra hver af FSTA’s fagnetværk om el, medicinske gasser, ventilation, commissioning, kritiske forsyninger og genbehandling af medicinsk flergangsudstyr på hospitalerne indvilligede deltagerne i gruppens arbejde, milepæle og forventninger til fremtiden.

På mødet præsenterede maskinmester Michael Mud også den nye Best Installation Praksis (BIP) for installation af medicinske gasser. Kvikguiden til BIP kan findes på CURA VVS, Bøgelund VVS og Strandmøllens hjemmesider i forskellige varianter.

Mødet sluttede med et indlæg fra Carsten Larsen fra Højager Belysning om fremtidens brug af lys i hospitalsmiljøer.

Lys fremtid for FSTA’s fagnetværk
Gå-hjem-mødet resulterede i adskillige tilmeldinger til FSTA’s fagnetværk, som i forvejen er underrepræsenteret fra Region Hovedstaden og Region Sjælland. Efter mødet er stadigt flere tilmeldinger strømmet til de forskellige netværksgrupper, hvilket glæder bestyrelsen i FSTA.

Næste gå-hjem-møde finder sted på Herlev Hospital den 4. juni.

Du kan se eller gense nogle af præsentationerne fra gå-hjem-mødets indlægsholdere nedenfor.

Præsentationer

Status på FSTA’s fagnetværk om el på hospitaler v. Finn Vestergaard, ÅF

Status på FSTA’s fagnetværk om commissioning på hospitaler v. Claus N. Bernthsen, Projekt Universitetshospital Køge