10 fripladser til studerende

28 - 30 Sep 2022

10 studerende kan deltage gratis på FSTA Årskonference 2022

FSTA udlodder op til 10 gratis pladser til studerende til Årskonferencen den 29. september 2022 mellem kl. 9 og 17, der finder sted på Hotel Nyborg Strand.

Som studerende får du et unikt indblik i driften og den tekniske udvikling på de danske sygehuse gennem foredrag og udstillinger. På konferencen deltager omkring 300 professionelle aktører inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift for at udveksle viden og erfaringer. Du får unik mulighed for at møde og tale med udstyrs- og systemleverandører, rådgivere, arkitekter og hospitaler. Det kan være, du har brug for inspiration og viden fra branchen eller ønsker at indgå et projektsamarbejde.

Emnerne for årets faglige foredrag spænder vidt. Du kan bl.a. blive klogere på klima og bæredygtighed på hospitalerne, kommunalt sundhedsbyggeri, Smitteoverførsel og design i forhold til hospitalsbyggeri, design af operationsstuer, datasikkerhed i sundhedsvæsenet og meget mere.

Andre studerende har tidligere deltaget på FSTA’s Årskonferencer.

En af dem var 23-årige Mustafa, som læser bygningsdesign på DTU. Mustafa fik særligt udvidet sin horisont gennem de mange udstillinger:

”Det har været spændende at gå rundt at snuse til udstillingerne, hvor folk er passioneret helt ned til mindste detalje. Konferencen har givet mig en rigtig god viden om hospitalerne og nye perspektiver på mit felt. Det har givet mig et indblik i, at tingene er meget mere sofistikeret, end det ofte ser ud til at være,” fortalte han.

En anden studerende var 27-årige Christian Ulrich, som har læst sundhedsteknologi på Aalborg Universitet:

”Da jeg er i den afsluttende fase af mit studie, er det klart konferencens muligheder for networking, som gør, at jeg har fundet det interessant at deltage. Jeg håber på, at jeg kan komme i dialog med relevante kontakter, som kan hjælpe mig videre frem,” fortalte han under konferencen.

Deltagelse i FSTA Årskonference 2022 er relevant for arkitektstuderende fra Kunstakademiets Arkitektskole eller Arkitektskolen Aarhus. Det kan også være studerende, der læser sundhedsteknologi på Aalborg Universitet eller til diplomingeniør på Danmarks Tekniske Universitet og Aarhus Universitet. Velfærdsteknologistuderende på Syddansk Universitet og studerende på maskinmesteruddannelsen kunne også have interesse i at deltage på konferencen.

”FSTA vil gerne udvikle samarbejdet med studerende, der har interesse i teknologi og byggeri i relation til hospitalsvæsenet. Vi vil gerne være med til at inspirere fremtidens udviklere og skabe netværk på tværs,” siger Kaj Hyldgaard, som er formand i FSTA.

For at komme i betragtning til en af de 10 gratis pladser på årskonferencen skal du gøre følgende:

  • Send en mail til Kaj Hyldgaard på kh@fsta.dk og skriv: ”Studerende på årskonferencen” i emnefeltet.
  • Skriv dit navn, alder og hvilken uddannelse, du studerer på.
  • Fortæl kort, hvorfor du gerne vil med på FSTA Årskonference.
  • FSTA skal senest have modtaget mailen den 5. september 2022. Senest den 7. september får du at vide, om du har fået tildelt en plads på konferencen.

FSTA’s Årskonference finder sted på Hotel Nyborg Strand i Nyborg. FSTA betaler kursusdagen den 29. september og forplejning i løbet af dagen, men transport til og fra konferencen er på egen regning. Tilmelding fungerer efter først-til-mølle-princippet.

Tilbage til FSTA’s Årskonference og tilmelding