Udstillere 2022

28 - 30 Sep 2022

Mød udstillerne

I forbindelse med FSTA Årskonference 2022 viser leverandørerne til det danske sundhedsvæsen nye løsninger og udstyr – til inspiration for de professionelle aktører inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift, som deltager her for at udveksle viden og erfaringer.

Klik på billedet og se hvem der udstiller i år, og hvor du kan finde deres stand.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du også udstille på FSTA Årskonference 2022?

Som udstiller på FSTA Årskonference 2022 kan du præsentere dine løsninger for konferencens flere hundrede deltagere, styrke dit netværk og få indblik i hospitalernes prioriteringer.

Bestil udstillingsstand

Detaljer om udstillingsstand på FSTA Årskonference:

  • Som udstiller skal man have et firmamedlemsskab i FSTA og have betalt kontingent for året.
  • Prisen for en udstillingsstand, der er ca. 3 x 3 meter, er kr. 24.500 ekskl. moms. Forplejning og deltagelse i middage for én standsperson er inkluderet i prisen. Overnatning arrangeres særskilt. Eventuelle øvrige standspersoner betales der for pro rata efter forbrug (forplejning, middage og overnatning).
  • Opstilling af stand kan ske fra onsdag den 28. september kl. 12.00, og den skal være færdig opstillet kl. 16.00. Nedtagning kan ske fredag den 30. september fra kl. 13.00.

Der er relativ god plads til udstillere på Hotel Nyborg Strand, men skulle det blive nødvendigt at lave en prioritering af, hvem der får udstillingsplads, vil denne prioritering ske efter først til mølle-princippet.

Tilbage til Årskonference og tilmelding