FSTA’s Årskonference 2021

29 - 01 Sep 2021

FSTA’s Årskonference 2021 er for professionelle aktører med interesse for drift, teknik, byggeri og arkitektur på de danske hospitaler. Konferencen foregår fra onsdag den 29. september til fredag 1. oktober 2021 på Hotel Nyborg Strand.

Tilmelding til Årskonferencen og generalforsamlingen

Tilmelding for deltagere i Årskonferencen og i FSTA’s Ordinære Generalforsamling her

Tilmelding for studerende – se her

Udstiller på Årskonferencen – se her

Lærerige foredrag, udstillinger, videndeling og socialt samvær

Nogle af årets temaer er post-corona, FN’s verdensmål og teknologiudviklinger i sundhedssektoren. På konferencen drøftes bl.a.:

  • Hvad har vi lært af COVID-19? Sundhedsvæsenet blev mindet om, hvor livsvigtigt det er at kunne håndtere en smitsom sygdom og have fokus på hygiejne.
  • Sundhedsbyggeri gennem FN’s verdensmål: Hvordan gør vi bæredygtighed til en operationel del af tidligere designfaser med udgangspunkt i konkrete sundhedsprojekter?
  • Særlige krav til psykiatribyggeri belyst ud fra kvalitetsfondsprojektet på Sct. Hans – et nybyggeri med 126 sengestuer, ankomsthus, behandlings-, personalefaciliteter på i alt 20.600 etagemeter.
  • Hvordan går det med kvalitetsfondsprojekterne? Hvordan bygger vi mere driftsvenligt inden for sundhedssektoren? Hvordan løses vores teknologiske udfordringer?

Årskonferencen berører også mange andre emner i de i alt 14 faglige foredrag. Desuden er der udstilling og mange pauser med mulighed for netværk og erfaringsudveksling.

Se filmen fra Årskonferencen 2019:

Se program for FSTA Årskonference 2021 her

FSTA’s Ordinære Generalforsamling

Deltag i FSTA’s generalforsamling den 29. september 2021 kl. 16 på Hotel Nyborg Strand og find ud af, hvordan det går i foreningen, og hvilke planer bestyrelsen har for det kommende år.

Læs mere

10 gratis pladser til studenter

FSTA udlodder op til 10 gratis dagsbilletter til studerende på Årskonferencen den 30. september 2021. Som studerende får du et unikt indblik i driften og den tekniske udvikling på de danske sygehuse gennem foredrag og udstillinger foruden mulighed for at udbygge dit netværk.

Læs mere

Udstillere på Årskonferencen

Som udstiller på FSTA Årskonference 2021 kan du præsentere dine løsninger for konferencens omkring 300 deltagere, styrke dit netværk og få indblik i hospitalernes prioriteringer. Konferencen er for professionelle aktører inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift, som deltager her for at udveksle viden og erfaringer.

Læs mere