Udstillere

29 - 01 Sep 2021

Udstiller på FSTA Årskonference 2021

Som udstiller på FSTA Årskonference 2021 kan du præsentere dine løsninger for konferencens omkring 300 deltagere, styrke dit netværk og få indblik i hospitalernes prioriteringer. Konferencen er for professionelle aktører inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift, som deltager her for at udveksle viden og erfaringer.

Detaljer om udstillingsstand på FSTA Årskonference:

  • Som udstiller skal man have et firmamedlemskab i FSTA og have betalt kontingent for året.
  • Prisen for en udstillingsstand, der er ca. 3 x 3 meter, er kr. 22.500 ekskl. moms. Forplejning og deltagelse i middage for én standsperson er inkluderet i prisen. Overnatning arrangeres særskilt. Eventuelle øvrige standspersoner betales der for pro rata efter forbrug (forplejning, middage og overnatning).
  • Opstilling af stand kan ske fra onsdag den 29. september kl. 12.00, og den skal være færdig opstillet kl. 16.00. Nedtagning kan ske fredag den 1. oktober fra kl. 13.00.

Der er relativ god plads til udstillere på Hotel Nyborg Strand, men skulle det blive nødvendigt, at lave en prioritering af, hvem der får udstillingsplads, vil denne prioritering ske efter først til mølle-princippet.

Tilbage til Årskonference, bestilling af udstillingsstand og tilmelding