Ønsker til Årskonferencen 2016

Efter endnu en succesrig FSTA Årskonference i oktober er det allerede tid til at begynde planlægningen af Årskonferencen 2016, der finder sted den 12.-14. oktober næste år.

En stor del af Årskonferencen er de mange foredrag, der gerne må afspejle bredden i FSTA og de aktuelle emner inden for drift, teknik, byggeri og arkitektur på hospitalsområdet.

FSTA vil gerne opfordre medlemmer og andre med interesse i FSTA’s Årskonference til at bidrage med ønsker til næste års foredrag.

Hvis du har forslag til, hvilke foredragsemner der kunne være interessante, må du meget gerne sende en mail herom til info@192.168.1.6/fsta senest den 1. december.

Skriv gerne om dit forslag med en titel, et par linjer om hvad foredraget kan omhandle, og hvorfor det er relevant for FSTA at sætte fokus på. Har du også et godt bud på, hvem der kan være en oplagt foredragsholder, er vi meget interesseret i at høre fra dig.

Du kan se programmet fra Årskonferencen 2015 for at finde inspiration til beskrivelsesmetoden og se, hvordan en kort tekst med idé til foredragets indhold kan opbygges.

I løbet af december og januar gennemgår FSTA’s bestyrelse de indkomne forslag og forsøger at gruppere disse efter temaer. Her ser vi bl.a. på, om der er emner, som med fordel kan kombineres. Herefter begynder vi at fastsætte et program og lave aftaler med relevante foredragsholdere.