Studerende på Årskonferencen

Udstiller tilmelding FSTA Aarskonference 2017

FSTA udlodder 5 gratis pladser til studerende, som får mulighed for at deltage på Årskonferencen tirsdag den 23. oktober 2018.

De studerende får et unikt indblik i drift, byggeri, arkitektur og den tekniske udvikling på de danske sygehuse gennem foredrag og udstillinger. På konferencen deltager omkring 300 professionelle aktører inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift for at udveksle viden og erfaringer. De studerende får unik mulighed for at møde og tale med udstyrs- og systemleverandører, rådgivere, arkitekter, entreprenører og hospitaler om muligheden for bachelorsamarbejde samt etablere kontakt til fremtidige arbejdsgivere.

For andet år i træk deltog studerende sidste år i FSTA’s Årskonference. En af dem var 21-årige Tina Jensen, der studerede sundhedsteknologi på femte semester på Aalborg Universitet.

”Jeg ville rigtig gerne deltage på konferencen for at få et indblik i, hvad folk arbejder med på sygehusene netop nu og møde de personer, der dagligt arbejder med teknologi på sygehusene,” siger hun og tilføjer:

”Jeg har fået ny viden og indsigt i forskellige udfordringer og muligheder via foredragene, som jeg ellers ikke havde fået kendskab til. Det har været utrolig interessant at tale med folk fra branchen, og det har givet mig et meget bedre indblik i, hvad jeg kan arbejde med, når jeg er færdiguddannet. Det har været en utrolig inspirerende oplevelse.”

Inspiration til fremtidens udviklere
Deltagelse i FSTA’s Årskonference er relevant for arkitektstuderende fra Kunstakademiets Arkitektskole eller Arkitektskolen Aarhus. Det kan også være studerende, der læser sundhedsteknologi på Aalborg Universitet eller til diplomingeniør på Danmarks Tekniske Universitet og Aarhus Universitet. Velfærdsteknologistuderende på Syddansk Universitet og studerende på maskinmesteruddannelsen kunne også have interesse i at deltage på konferencen.

”FSTA vil gerne udvikle samarbejdet med studerende, der har interesse i teknologi og byggeri i relation til hospitalsvæsenet. Vi vil gerne være med til at inspirere fremtidens udviklere og skabe netværk på tværs,” siger Kaj Hyldgaard, formand i FSTA.

Sådan får studerende adgang til FSTA’s Årskonference
For at komme i betragtning til en af de 5 gratis pladser på Årskonferencen skal du som studerende gøre følgende:

  • Send en mail til Kaj Hyldgaard på kh@fsta.dk og skriv ”Studerende på Årskonferencen” i emnefeltet.
  • Skriv dit navn, alder, adresse og hvilken uddannelse du studerer på.
  • Fortæl, hvorfor du gerne vil med på FSTA’s Årskonference.
  • FSTA skal senest have modtaget mailen mandag den 8. oktober. Senest mandag den 15. oktober får du at vide, om du har fået tildelt en plads.

FSTA’s Årskonference finder sted på Hotel Nyborg Strand i Nyborg, og FSTA betaler frokost på dagen foruden deltagelsen.