Vil du holde indlæg på kongres?

Den internationale pendant til FSTA, International Federation of Hospital Engineering (IFHE), afholder sin 26. kongres den 23.-28. maj 2020 i Rom. Årets værter er Italian Society for achitecture and engineer for healthcare (SIAIS).

Kongressen er for professionelle aktører inden for teknisk hospitalsdrift og byder bl.a. på en række faglige oplæg. Temaet er globale klima- og energibehov.

I 2018 blev to af FSTA’s medlemmer udvalgt som indlægsholdere på kongressen, og FSTA gav et tilskud til deltagelsen. FSTA’s bestyrelse håber derfor på at gentage succesen i 2020.

Kunne din virksomhed eller organisation tænke sig at holde et oplæg og få unik mulighed for at blive set og hørt på den internationale scene?

FSTA uddeler et legat på 10.000 kroner, hvis din virksomhed eller organisation bliver udvalgt af IFHE som indlægsholder og er medlem af FSTA.

Hvad skal du gøre?
Senest onsdag den 31. juli 2019 skal IFHE have modtaget dit abstract på engelsk med en beskrivelse af dit forslag til indlæg. Du indsender det elektronisk her.

Det er vigtigt, at indlægget passer ind i ét af de følgende temaer:

  • Hospital sustainable and resilient
  • Hospital environment and climate change
  • Hospital design
  • Advanced technologies
  • Ict and telemedicine
  • Health organization and management
  • Facility management and maintenance
  • Infection control
  • Risk management

Herudover er der en række formalia til dit abstract, der skal være overholdt. Dem kan du læse om her, hvor kriterierne for udvælgelse af de endelige indlægsholdere også er angivet.

FSTA’s bestyrelse håber, at medlemmer af FSTA kunne have interesse i at dele viden og erfaringer på den internationale kongres. Når du har registreret dit indlæg, må du meget gerne give formand Kaj Hyldgaard besked, så vi ved, hvor mange der er i spil til et legat på 10.000 kr.

Gode råd fra tidligere indlægsholder
Jakob Søholm, segmentdirektør i Grundfos BioBooster, blev udvalgt som indlægsholder på kongressen sidste år, der blev afholdt i Australien.

”Jeg sætter stor pris på, at jeg fik mulighed for at skabe opmærksomhed om vores arbejde med bæredygtig håndtering af spildevandsrensning på hospitaler. Min forelæsning var velbesøgt, og jeg oplevede, at der var en stor interesse for emnet. For mig var det vigtigt at få spredt budskabet om, hvordan man kan tænke på området,” forklarer han.

Ifølge ham er der flere ting, du med fordel kan tage højde for, hvis du ønsker at være blandt de udvalgte indlægsholdere i 2020.

”Først og fremmest handler det om at sørge for, at emnet er relevant for kongressens temaer. Et godt råd er at tage fat i en generel udfordring og give sine konkrete bud på, hvordan man kan løse den. Det er også en god idé at tænke over, hvad deltagerne skal kunne tage med fra forelæsningen,” siger Jakob Søholm og fortsætter:

”Dit abstract kommer til at stå i programmet – så sørg for at tiltrække det rigtige publikum. Der er flere foredrag på samme tid, så det er vigtigt, at du får lavet en interessant beskrivelse. Jeg vil også anbefale, at man gør sig selv tilgængelig efter forelæsningen og på resten af kongressen ved at deltage i sociale events, udstillingen og andre foredrag, da det ikke er sikkert, at du kan nå at tale med alle interesserede lige efter forelæsningen.”