Til nyheder/artikler

Jannik Holm om Årskonferencen 2023

De relevante faggrupper, der er involveret i sygehusteknik og -drift var repræsenteret på FSTA’s årlige konference i dagene 20. – 22. september 2023. Vi fik mulighed for at interviewe nogle af deltagerne fra de forskellige faggrupper for at høre om deres oplevelser og indtryk af konferencen.
De var alle enige i, at muligheden for at mødes, dele viden og have en uformel dialog med de forskellige fagpersoner, kollegaer og øvrige deltagere var en af konferencens helt store styrker.
Læs her nogle af Jannik Holms kommentarer og indtryk fra konferencen:

Af Merete Irner Bugge

 

Jannik Holm, CEO Logit IQ A/S

Virksomheden Logit IQ A/S, der udvikler state-of-the-art udstyr til datalogning og overvågning, har udviklet deres løsninger i tæt samarbejde netop med en række af de førende danske sygehuse. Systemet, som logger og overvåger alt lige fra køle- og fryseskabe til inkubatorer og gasanlæg, kan måle på alt fra temperatur, tryk, CO2 og fugt til partikelforhold og differenstryk.

Jannik Holm har deltaget på konferencen siden FSTA’s etablering for 11 år siden og har også som virksomhed udstillet på konferencen adskillige gange.

 

Faglige indlæg i to spor

”Det er en yderst relevant konference og messe, som jeg ser frem til at deltage på hvert år. Muligheden for at mødes mere uformelt også med kundekontakter, som vi normalt ikke taler med, har stor betydning”, forklarer Jannik.

En af styrkerne ved konferencen er ifølge Jannik de faglige indlæg, som er fordelt i to spor, så man kan vælge det spor, der netop er relevant i forhold til ens fagområde.

”Det, at vi kan møde de relevante fagfolk inden for hvert sit fagområde er helt unikt, og derfor er det vigtigt, at alle faggrupper deltager. Jeg synes specielt, det er vigtigt, at alle hospitalerne er bredt repræsenteret, så vi leverandører har mulighed for at tage den konstruktive dialog. Jeg synes, at det er imponerende, hvordan konferencen er videreført efter Covid, og håber på, at hospitaler og specialister fra alle regionerne vil se deres interesse i at deltage i de kommende år ”, pointerer Jannik.

 

Pejling på nyheder og retning

Udstillingerne er en god pejling på nyheder og hvilke retninger, udviklingen går både teknologisk og fagligt.

”Det er altid spændende at besøge de forskellige stande, og se hvilke nyheder de har med i år. På mange områder sker der en rivende udvikling, og det afspejler sig her på messen”, fortæller Jannik og fortsætter:

”Logit IQ har også gennemgået en heftig udvikling både teknologisk og vækstmæssigt, og da det er ressourcekrævende som virksomhed at være med på udstillingen, valgte vi at springe over i år, men vi håber vi er med igen næste år”.