FSTA Årskonference 2017

04 - 06 okt 2017

FSTA inviterer til Årskonference for professionelle aktører med interesse inden for drift, teknik, byggeri og arkitektur på danske hospitaler til FSTA’s Årskonference.

Konferencen finder sted den 4.-6. oktober 2017 på Hotel Comwell i Kolding.

Bestyrelsen i FSTA er nu klar til at løfte sløret for programmet, der igen i år byder på lærerige foredrag, udstillinger, videndeling og socialt samvær.

En af landets mest erfarne erhvervsledere, Lars Bonderup Bjørn, åbner konferencen med et foredrag om kriseledelse. Han giver et indblik i, hvad virkeligheden byder på, når det går rigtig skævt for et projekt, en organisation eller virksomhed.

Emnerne for årets foredrag spænder vidt fra IT og teknologi til byggeri, arkitektur og drift. Du kan bl.a. blive klogere på kommunalt sundhedsbyggeri, moderne simulering, automatisering via robotter og ny organisering af FM-området i Region Hovedstaden.

Der vil desuden være en række fælles foredrag, som bl.a. giver indblik i udviklingen i det danske sundhedsvæsen de seneste 25 år og indsatsområderne frem mod 2025. Årskonferencen sætter også fokus på, om cirkulært byggeri har en fremtid i sundhedssektoren, og hvordan arkitekturen kan understøtte patientbehandlingen. Et andet foredrag giver konkrete værktøjer til konflikthåndtering gennem viden og korte øvelser.

Se opdateret program, hvor du kan læse beskrivelser af indholdet i de mange foredrag.

Tilmeld dig FSTA’s Årskonference.