Om Årskonferencen

Velkommen til en konference, hvor vision møder virkelighed i sundhedsvæsenets evolution. På de danske hospitaler er en historisk transformation i gang, drevet af Sundhedskommissionens nyeste udspil, som lover at forme fremtidens pleje med et dybere fokus på patientens helbred og velvære.

I år vil vi sætte et særligt fokus på det intelligente hospital – en bastion for innovation, hvor genomisk medicin og avanceret dataanalyse bliver nøglekomponenter i patientbehandlingen. Vi vil udforske, hvordan det nye psykiatribyggeri ikke blot er en fysisk struktur, men et springbræt mod en mere empatisk og helhedsorienteret tilgang til mental sundhed.

Bæredygtighed er ikke længere et buzzword, men et kerneprincip i hospitalernes design og drift. Sidste nyt på bæredygtighedsfronten viser, at vi kan opnå en grønnere fremtid uden at gå på kompromis med kvaliteten af patientplejen. Lyt til bl.a. direktør Carsten Krabbe fra Region Sjælland give sit bud.

Lars Bo Nielsen, direktør for Lægemiddelstyrelsen, vil sammen med andre førende eksperter dele deres perspektiver på disse spændende udviklinger. De vil belyse, hvordan kunstig intelligens og nye teknologier kan blive en integreret del af vores sundhedsvæsen, og hvordan vi sammen kan navigere i dette nye landskab.

Glæd dig til en konference, der ikke bare belyser nutidens udfordringer, men også tænder en flamme for fremtidens løsninger. Sammen vil vi tage temperaturen på, hvad vi kan forvente os af fremtidens sundhedsvæsen, og hvordan vi kan brug AI som en vigtig samarbejdspartner i dette nye landskab.

Bliv fagligt opdateret og inspireret sammen med kolleger og leverandører, deltag i uformelle snakke og styrk herigennem dit personlige netværk.

Tidligere afholdte årskonferencer

Herunder kan du klikke dig videre til programmet samt til de præsentationer, som blev holdt i forbindelse med tidligere årskonferencer.