FSTA Årskonference 2019

02 - 04 Oct 2019
FSTA konference 2019 forside

FSTA Årskonferencen 2019

FSTA inviterer til Årskonference for professionelle aktører med interesse inden for drift, teknik, byggeri og arkitektur på danske hospitaler.

FSTA’s Årskonference finder i år sted onsdag den 2. oktober til fredag den 4. oktober 2019 på Hotel Nyborg Strand. Konferencestedet har gode forhold for udstillerne og flere sengepladser under samme tag.

Bestyrelsen i FSTA er nu klar til at løfte sløret for programmet, der igen i år byder på lærerige foredrag, udstillinger, videndeling og socialt samvær.

En af Danmarks mest efterspurgte og inspirerende foredragsholdere, Gunnar Ørskov, åbner konferencen, hvor han giver viden og indsigt i mennesker og menneskelige relationer. Han er kendt for at servere rammende pointer med humoren som værktøj.

Emnerne for årets 14 faglige foredrag spænder vidt. Du kan bl.a. blive klogere på klima og bæredygtighed på hospitalerne, kommunalt sundhedsbyggeri, rengøring og hygiejne på hospitalerne, AB18 og ABR18, design af operationsstuer og meget mere.

Der vil også være en række fælles foredrag, som giver indblik i fremtidens sundhedsvæsen, droneteknologi, Center for Ejendomme og den teknologiske udvikling på hospitalerne de næste 10 år.

Hent programmet for FSTA’s Årskonference 2019

Tilmeld dig FSTA’s Årskonference.